OM OSSFöretagspingis är framtaget och utvecklat av syskonen Fredrik och Madeleine Melcher. De båda har spelat bordtennis under uppväxten och har upptäckt att det finns ett enormt intresse för pingis ute bland företagen i Sverige. Initiativet till företagspingis bygger på att involvera företagen i pingis, samtidigt som de får knyta kontakter på ett nytt och annorlunda sätt.

Madeleine Melcher

Madeleine Melcher har sedan hon var fyra år spelat bordtennis. Hon har fleratlet SM-guld, har spelat flertalet ungdoms-EM och ungdoms-VM. År 2010 blev hon Nordisk mästarinna för seniorer i fyra klasser: singel, dubbel, mixed dubbel och lag. Efter lag-VM för seniorer i Moskva år 2010 valde hon dock att sluta satsa på heltid. Idag arbetar Madeleine med eget företag inom webbutveckling och digital marknadsföring. Vill du läsa mer om Madeleine kan du göra det på maddemelcher.se.

Fredrik Melcher

Fredrik Melcher har spelat både fotboll och hockey men har sedan han var åtta år spelat bordtennis. Fredrik har bland annat spelat Ungdoms-OS i bordtennis. När han började gymnasiet valde han dock att satsa på sina studier och har sedan dess varit involverad inom bordtennisen som tränare. Utanför bordtennisen arbetar Fredrik som säljare.